Voditeljica Tatjana Jurić uletjela je u hladnu Krku kako bi spasila svoju ljubimicu, kujicu Jackie, koja je upala u vodu, piše Index.hr.

“Ja sam se upravo okupala u Krki jer je moja Jackica pala, nigdje stepenica koje su nekad na skradinskom Pioniru bile… Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit”, zadihano je govorila Tatjana u kameru nakon svega.

Kako je netom prije Jackiena pada snimala vodu, ulovila je trenutak u kojem je kujica pala u vodu. Kako se vidi, Tatjana je ponavljala “ne”, no Jackie je pogrešno procijenila gdje je rub i upala je u Krku. Vidi se i kako je Tatjana bez razmišljanja odložila mobitel i počela skidati kaput.

“Onda snimka ide dalje još tri i pol minute jer sam mobitel samo bacila, a toliko nam je trebalo da doplivamo do plitkoga”, pojasnila je.

“Krka je toliko hladna da sam u jednom trenutku mislila da će ili meni ili Jackici otkazati srce”, dodala je.

Otkrila je i zašto je kujica upala u Krku.

“Pouka priče: moja Jackie je sad već u godinama. Ne vidi i ne čuje dobro i moram je bolje paziti. Moja greška”, zaključila je, a potom dodala: “Ma ja bih za nju i s mosta skakala. Ako odemo, odlazimo skupa. Ljubav je to. You jump, I jump.”