Taekwondo klub Radnik imao je gust raspored ovog mjeseca. Početkom lipnja nastupili su na 3. kolu prijateljskih susreta klubova u Zagrebu. Nastupilo je 400 natjecatelja iz 15 klubova. Marko Mateković i Mislav Matoić osvojili su zlatno odličje u parovima, a Sebastian Paraminski i Matej Matoić bili su srebrni.

U disciplini kick najbolji je bio Sebastian Paraminski osvojivši zlatno odličje, a Mislav Matoić je bio brončani. U borbama srebro su osvojili Bojan Barešić, Gabrijel Kornet i Rene Jandroković dok je Saša Milinčić bio brončani. Od ostalih članova nastupili su Tin Jandroković, Andrej Benčak, Lucija Bricelj i Martin Kunjek.

taekwondo1

Prošlog vikenda održano je prvenstvo Hrvatske za kadete i mlađe seniore u Ivanjoj Reki. Nastupili su Tin Dragašević, Mihael Nikolić i Šimun Radiković. U mlađeseniorskoj konkurenciji nastupili su Antonio Dragašević i Filip Kušec koji je zaustavljen u polufinalu i osvojio brončano odlličje.

Proteklog vikenda u Zagrebu održano je i najjače međunarodno natjecanje u Hrvatskoj, Croatia Open. Nastupili su Antonio Dragašević i Filip Kušec koji su zaustavljeni u prvom kolu od daleko iskusnijih boraca koji su i reprezentativci svojih država.

Pred početak ljetne pauze u klubu je održano polaganje za više učeničke pojaseve kojeg su svi članovi uspješno položili. Slijedi ljetna stanka te sportske pripreme prije početka nove školske godine, poručili su iz kluba.