Život često piše nevjerojatne priče, a jedna takva je i priča legendarnog navijača Hrvatske nogometne reprezentacije, Dinama i Radnika Križevci, Nevena Hatadija – Tabača.

Tabač je poznat u križevačkom kraju, ali i puno šire. Uvijek susretljiv i pun optimizma, obožava nogomet i veliki je nogometni zaljubljenik u “repku” te Dinamo i Radnik. Prigorska legenda za deset dana putuje u Brazil, a u razgovoru nam je otkrio detalje tog putovanja. Portal Prigorski.hr organizirat će druženje povodom njegovog odlaska u Sao Paulo.

-Idem u Brazil zato jer ću biti vjenčani kum Gabrieli, djevojci koja je radila na stadionu i u Art Rock Caffeu. Gabriela je djevojka nogometaša koji je igrao u Radniku Križevci, a prema njoj sam se odnosio kao njen otac. Dok je još bila beba stara oko godinu dana, otac ju je napustio, a ovdje smo se tako zbližili da me zavoljela kao svojeg oca. Zamolila me da ju vodim do oltara na njezinom vjenčanju i da joj budem vjenčani kum.

Navršio sam “šest banki” i nikad nisam letio avionom. To mi je ujedno i prilika života da doživim kako je letjeti avionom. Polazak je 27. studenog Zagreb-Istanbul-Sao Paulo, a vraćam se 11. siječnja 2024. godine. Taj put si ne mogu sam priuštiti. Avionska karta mi je već plaćena, moji prijatelji su mi već pomogli, a jedan prijatelj iz Srbije platio mi je kartu koja košta 1 400 eura.

Uvijek sam govorio budi prijatelj prema svima i dobro se uvijek dobrim vrati. Hvala svim mojim prijateljima, sponzorima i portalu Prigorski.hr koji će organizirati moj svečani odlazak pod nazivom “Tabač je dobio krila i ide sve do Brazila”. U petak, 24. studenog u 18 sati, u križevačkom Caffe baru Time Out održat će druženje uz zakusku i okrjepu povodom mog odlaska u Brazil. Svi su pozvani i dobrodošli, dođite i podržite moj odlazak na ovaj put, jer u Brazilu ću ostati mjesec i pol – zaključio je Tabač.

Sretno!