Dobrovoljno vatrogasno društvo Trema Dvorišće u subotu, 27. veljače održalo je redovnu godišnju skupštinu. Društvo teritorijalno spada pod Općinu Sveti Ivan Žabno, a broji 88 članova, od čega je 5 operativnih, 55 izvršnih, 2 pričuvna člana, 11 članova vatrogasne mladeži i 15 članova podmlatka. Predsjednik DVD-a Vladimir Oguman zahvalio je na financijskoj pomoći Društvu tvrtkama Radnik, Mlin-mix, Poljocentar, Trgo-Agencija i Tvornici stočne hrane, a istaknuo je i jako dobru suradnju s DVD-om Trema Medačevo.

Članovi društva sudjelovali su u vatrogasnim izobrazbama, a nerado su se podsjetili da su protekle godine morali intervenirali i gasiti požar na gospodarskom objektu u Cirkveni. U 2015., uređivana je garaža i okoliš Doma, a Društvo je bilo uspješno i rezultatski sa 7 osvojenih pokala.

Skupština je prihvatila financijsko izvješće i plan rada za 2016. godinu u kojem treba istaknuti želju za kompletnim uređenjem Doma i njegovom legalizacijom, sanaciju zida uz stepenice, sanaciju septičke jame i potpuno uređenje garaže. Nakon službenog djela vatrogasci su nastavili sa zajedničkim druženjem, a donosimo i veliku fotogaleriju.

trematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrematrema

prigorski.hr

foto: Marcel Kovačić