Sveti Ivan Žabno: Nogometaši s novim imenom kreću u nove pobjede

17. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Istaknute vijesti Sveti Ivan Žabno: Nogometaši s novim imenom kreću u nove pobjede


U subotu je održana godišnja Skupština nogometnog kluba „Tomislav“ iz Svetog Ivana Žabna. Događaju su prisustvovali brojni dužnosnici, gosti, ali i prijatelji kluba. U prvom redu potrebno je izdvojiti Branka Zorka, tajnika županijske Zajednice sportova, načelnika Općine Sveti Ivan Žabno Nenada Bošnjaka te predsjednika Uprave tvrtke Radnik Mirka Habijanca.

Nakon protokolarnih odredbi Skupštini se prvi obratio trener prve momčadi Siniša Buđa te u detalje izlagao rad kroz protekli period i planove za nadolazeći proljetni dio sezone, ali i one za narednu sezonu u koju Tomislav ulazi s velikim planovima.

zabno5

Nakon trenera Skupštini se obratio i Tihomir Smuđ, dotadašnji predsjednik kluba. U svom kratkom, ali vrlo sadržajnom izlaganju iznio je sve dobre, ali i one loše stvari koje su se događale u klubu u proteklom mandatu s naglaskom na pozitivne aspekte jer oni uvelike nadmašuju one negativne.

Najviše se napravilo na području infrastrukture te igračkog potencijala koji je među najvećima u rangu. Izlaganje je završio planom i programom za naredni mandat te ga „uokvirio“ u 6 ciljeva. Prvi i najveći cilj jest izgradnja pomoćnog igrališta koje bi uveliko rasteretilo glavni teren te na višu razinu podiglo ambicije kluba.

Drugi cilj vezan je za obnavljanje ograde oko terena, dok je treći cilj ponovno pokretanje juniorskog pogona kluba. Uz pomoćni teren najveći je zahvati izgradnja solarnog dijela grijanja s kojim će klub biti jedinstven slučaj u županiji te infrastrukturno podići ljestvicu za sve klubove.

zabno2

Posljednja dva cilja vezana su uz izradu fasade na službenim prostorijama te kupnja valjka. Rukovodstvo kluba najavilo je ispunjavanje četiri od navedenih šest točaka već u narednoj kalendarskoj godini. Nakon izlaganja Skupština je izabrala novo vodstvo. Jednoglasnom odlukom Tihomir Smuđ izabran je za novog – starog predsjednika dok će mu najbliži suradnik biti Siniša Jandrijević.

U Izvršni odbor ušli su Danijel Tutić, Andreas Medved, Dražen Cmrk, Krešimir Habijanec, Zoran Kovačec, Šimun Beljo, Mario Manojlović, Mirko Čusek, Goran Hrg te Nenad Bošnjak. Za članove Nadzornog odbora izabrani Ivica Vranešić, Vlado Belošević, Jozo Budimir, Stipe Selak te Antun Klar.

zabno4

Nakon toga krenulo se u izglasavanje novog naziva kluba koji će u budućnosti nositi naziv „Tomislav Radnik“. Na kraju Skupštine sve sudionike su prigodnim riječima pozdravili Branko Zorko, Nenad Bošnjak te Mirko i Krešimir Habijanec. Nakon prigodnih riječi druženje se nastavilo do kasno u noć.

zabno3

il/prigorski.hr

Facebook Comments