SVE NA JEDNOM MJESTU Za sve one kojima je dosta lutanja po bespućima interneta, tu je novi RTL.hr!

25. kolovoza 2019. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti SVE NA JEDNOM MJESTU  Za sve one kojima je dosta lutanja po bespućima interneta, tu je novi RTL.hr!


Za sve one kojima je dosta lutanja po bespućima interneta, tu je novi RTL.hr. Više ne trebate posjećivati nekoliko specijaliziranih portala dnevno kako biste pronašli teme koje vas zanimaju jer od sada sve možete pronaći na jednoj adresi. RTL.hr za vas je na jednom mjestu spojio najvažnije vijesti s naših portala pa će i oni najzahtjevnijeg ukusa ovdje pronaći članak za sebe.

Jednostavnost snalaženja po stranici maksimizirana je kako bi vaše korisničko iskustvo bilo što ugodnije, pa su tako članci grupirani po tematskim blokovima, a na portalu možete pratiti:

– novosti iz Hrvatske i svijeta s portala Vijesti.hr

– informacije o našim showovima i kandidatima s portala RTLTV.hr

– sočne detalje iz života slavnih s portala Tabloid.hr

– ludu zabavu s portala Buzzara.hr

– savjete za zdrav život s portala Zivotistil.hr

– najveći izbor besplatnog videosadržaja s portala Play.rtl.hr

Iako već sada donosi optimalan odabir tema, razvojnim planovima stranice RTL.hr tu nije kraj te će uskoro biti dostupna i njezina unaprijeđena verzija s odabirom članaka prema vašim osobnim interesima.

Nova adresa stranice o RTL-ovim showovima

Stranica koja svojim čitateljima svakodnevno donosi ekskluzivne detalje o njihovim omiljenim RTL-ovim showovima, kandidatima i voditeljima ima novu adresu pa tako isti zabavni sadržaj s unaprijeđenim dizajnom od sada možete pratiti na RTLTV.hr.

Posjetite stoga RTL.hr i na jednom mjestu pronađite sve što vas zanima!

Facebook Comments