SVAĐA I UVREDE Marijana iz Svetog Ivana Zeline i Hakija iz Konjica u svađalačkom tonu

17. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti SVAĐA I UVREDE Marijana iz Svetog Ivana Zeline i Hakija iz Konjica u svađalačkom tonu


Romantična druženja farmera i djevojaka su završila, no vrijeme je za posljednja okupljanja i veliki tulum.

Marijana i Hakija našli su se nakon nekog vremena, no umjesto zagrljaja, Hakija je Marijani pružio ruku što je nju iznenadilo. ”Mislila sam da će taj odnos ići nekamo, no sada vidim da ne ide”, zaključila je Marijana.

Marijana i Hakija nisu se baš složili oko odgovora na pitanje u kojem smjeru ide njihova veza. ”Pa, mogao bih reći da smo prijatelji. A i načuo sam da si se viđala s nekim Jackom”, rekao joj je Hakija. ”To je bilo prije tebe”, rekla mu je Marijana te mu objasnila da je to bio farmer iz internacionalne sezone ‘Ljubav je na selu’.

Marijana je komentirala da se Hakija ponaša loše prema njoj, odnosno da joj se, otkako su došli, nije ni obratio.

Hakija je rekao da Marijani neće oprostiti to što je u isto vrijeme bila i s njim i s Jackom, no ona je ponovno kazala da je to bilo prije nego što je njega upoznala.

Na kraju epizode rasprava je završila svađom. -Ti si patološki lažljivac – poručila je Marijana Hakiji koji je rekao da će tražiti istinu što se događalo s Marijanom i Jackom.

Facebook Comments