Nakon uspješno odrađenog susreta protiv Hrvatskog dragovoljca pred nogometašima Radnika Križevci novi je domaći susret. Ovoga puta na gradski stadion u Križevce dolazi momčad Dugog Sela.

Iako se radi o momčadi iz donjeg doma prvenstvene tablice, igrama ovog proljeća pokazali su da su konsolidirali redove. Toga je svjestan i trener Mario Vodanović, koji napominje da je pred njovim momcima novi zahtjevan susret.

-Očekuje nas još zahtjevniji susret nego protiv Hrvatskog dragovoljca. Dugo Selo je 5-6 momčad u proljetnom dijelu što pokazuje o kakvoj se momčadi radi. Međutim, nema tu prevelikih mudrosti, svaka utakmica koja nam predstoji je teška, ali ako smo pravi znat ćemo odgovoriti na postavljene izazove – poručio je Vodanović.

Susret će prenosti Sportska Televizija, a početak je u 15 sati.

Inače, danas su odigrana i četiri susreta i iznenađenja nije nedostajalo. Već spomenuti Hrvatski dragovoljac pobijedio je Mladost iz Ždralova s 2:1. Bjelovar je deklasirao Karlovac s 2:1, dok su Opatija i Jadran LP odigrali bez pogodaka. Kustošija je slavila protiv Grobničana s 2:0.