Nakon i više nego uspješno odrađenog kup susreta na praznik rada u srijedu, nogometaši Radnika nisu imali previše vremena za odmor. U četvrtak su odradili trening i analizu utakmica te su jutros već otputovali u Metković, gdje će prenoćiti prije sutrašnjeg susreta u Pločama protiva Jadrana.

Radi se o iznimno teškom susuretu, a gdje je veći pritisak ipak na momčadi iz Križevaca, koja bi mogla s tri boda napravila veliki iskorak minimalno prema kavlifikacijama za 1. NL.

Mnogi se pitaju što će biti s Radnikovom licencom, budući da u prvom stupnju Radnikovci nisu udovoljili kriterijima, tajnik kluba Dejan Pernjak smiruje tenzije i uvjerava kako klub radi na otkalnjanju nedostataka i da će sve biti kako je propisano i kako pravilnik nalaže. Oštro odbacuje kuloarske priče o nedobivanju licence. -Postupak traje i ne zamaramo se babskim pričama po placu. Naše je da otklonimo nedostatke i dostavimo dokumente koje smo dužni dostaviti. Zahvaljujem svima koji pomažu i ljudi u klubu su se makismalno angažirali da sve bude kako treba. Na igračima je da ostvare rezultat, a na nama je da ostvarimo uvjete. Vjerujem u jedno i drugo – zaključio je Pernjak.

Jesenas momčad Jadrana slavila je u Križevcima i pokazala impresivan nastup, stoga opravdano Radnikovci s velikim respektom gledaju na sutrašnjeg protivnika.

Susret počinje u 17 sati.