Još uvijek se vuku repovi iz minulog kola u kojem je Radnik poražen protiv Grobničana u Marvincima i to u vrlo neobičnim okolonostima. No, za prolivenim mlijekom ne treba plakati. Bilo kako bilo, nogometaše Radnika očekuje ključan susret. Na gradski stadion u Križevce u subotu dolazi momčad Hrvaca. Radi se o ekipi koja je osigurala svoju poziciju u ligi, ali može poremetiti rasplet na vrhu.

Križevčani će na teren u oslabljenom sastavu. Naime, zbog tri javne opomene pravo nastupa nemaju Mihael Mladen, ubojita Radnikova devetka, kao i sigurni Jakovo Gogić. Mnogi su uočili kako je baš neobično da su i ta dva igrača upravo u ključnom dijelu sezone zaradili suspenziju, ali Vodanovićeva momčad nema pravo na bilo kakva opravdanja, već samo na pravu borbu, koja im može donijeti vrlo važna tri boda.

Toga je svjestan i šef Radnikove svlačionice kapetan Hrvoje Mladen, koji poziva vjerne navijače da se okupe i što većem broju i daju im podršku u novim pohodima.

-Očekuje nas posljednja prvenstvena utakmica na domaćem terenu i dat ćemo sve od sebe da bodovi ostanu u Križevcima. Nakon poraza u prošlom kolu računica je jasna, samo pobjeda nam dolazi u obzir i tako ćemo se postaviti od prve minute.

Utakmica će sigurno biti teška i tvrda, Hrvace su neugodan protivnik ali vjerujem u našu kvalitetu i uz dobar pristup od prve minute možemo se nadati pobjedi. Pozivam naše vjerne navijače da napune gradski stadion i budu nam dodatni vjetar u leđa sada kada je najpotrebnije – poručio je Mladen.

Nimalo lagan zadatak ne očekuje ni dijelitelje pravde, čije će se odluke zasigurno pod velikim povećalom promatrati i analizirati. Nadajmo se da nakon subotnjeg susreta ćemo pisati i razgovarati o sportu i nogometu, a najmanje o “ljudima u crnom”.

Početak susreta je u 17.30 sati.

2. NL tablica