Turistička zajednica grada Đurđevca objavila je ovogodišnji program ljeta u Đurđevcu, manifestacije koja će Grad Picoka ispuniti raznim događanjima tijekom cijelog kolovoza.

Pod nazivom Summer Cock Festival, koji će zasigurno biti atraktivan i zanimljiv brojnim turistima i gostima, ljeto u Đurđevcu obilovat će događanjima za najmlađe i one malo starije. Bit će tu i tradicionalna manifestacija Bartolovo, brojni glazbeni, kulturni, edukativni i sportski sadržaj.

Službeno program započinje već 1. kolovoza Kvartovskim malonogometnim turnirom u Đurđevcu koji će okupiti najbolje kvartovske ekipe. Ljeto u Đurđevcu zasigurno će obilježiti i stand up show Kerekesh teatra, večer pečenjaka, odbojka na pijesku, kampiranje uz airsoft, moto susret, festival elektronske glazbe, susret puhačkih orkestara, ali i koncerti poznatih grupa – Zabranjeno pušenje, Brkovi, Tarapana band te mnogobrojni hit naslovi u Kinu Đurđevac, a za one najmlađe, Turistička zajednica je svake nedjelje organizirala i popularne napuhance.

Za kraj glazbenog ljeta sve ljubitelje avanture očekuje Podravina adventure week kojim će se promovirati airsoft, paragliding u tandemu, rafting na rijeci Dravi i vožnja quadovima.

Cijeli program pogledajte ovdje.

SC-dU