Strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli dobre rezultate na 2. Turniru olimpijskih nada

9. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport Strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli dobre rezultate na 2. Turniru olimpijskih nada


Na 2. Turniru olimpijskih nada u gađanju zračnim ISSF oružjem, održanom na osječkoj streljani Pampas, mladi strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U disciplini ISSF zračnog pištolja Gregor Gašparić otpucao je 532 kruga plasiravši se na prvo mjesto u konkurenciji mlađih kadeta i prvo mjesto u konkurenciji kadeta. U konkurenciji mlađih juniora i juniora Gregor gašparić ostvario je plasmane na četvrto mjesto.

U disciplini ISSF zračne puške Luka Jambreuš otpucao je 617,1 krug osvojivši prvo mjesto u konkurenciji kadeta, te druga mjesta u konkurenciji mlađih juniora i juniora.

– Dominik Trtanj plasirao se na drugo mjesto u konkurenciji mlađih kadeta rezultatom od 585,4 kruga, a u konkurenciji kadeta ostvario je plasman na šesto mjesto. U konkurenciji mlađih juniora i juniora Dominik Trtanj ostvario je plasmane na sedmo mjesto – poručio je Renato Kovačić iz Kluba.

Facebook Comments