Na cesti između Velikog Trojstva i Grginca, u blizini pružnog prijelaza, u petak poslijepodne dogodila se prometna nesreća. U istoj su sudjelovala dva automobila i biciklist.

Jedan od automobila se tom prilikom zapalio. Požar su uspješno ugasili članovi DVD-a Veliko Trojstv kojem je dojava stigla sa dvije strane – od Centra 112 i jednog člana interventne postrojbe koji je prvi uočio požar.

– Na intervenciju smo izašli s našim velikim vatrogasnim vozilom i petoricom članova intervente postrojbe. Vozilo je uspješno ugašeno, iako više nije u voznom stanju. Osim nas, na mjesto događaja izašli su: – hitna pomoć koja je pomogla unesrećenim sudionicima prometne nesreće – policija koja je izvršila očevid – radnik cesta koji je radio na čišćenju prometnice Osim u gašenju požara, naši članovi sudjelovali su i u čišćenju prometnice i uklanjanju oštećenih vozila s iste – poručili su vatrogasci.

prometna veliko trojstvo požar (6)

Prema dostupnim informacijama niti jedan od sudionika prometne nesreće nije teže stradao. Točan uzrok nesreće znat će se nakon obavljenog policijskog očevida.

prometna veliko trojstvo požar (5) prometna veliko trojstvo požar (4) prometna veliko trojstvo požar (3) prometna veliko trojstvo požar (2)