Oko 16.30 sati došlo do velike prometne nesreće kod Karlovca u kojoj je poginulo dvoje ljudi.  Do nesreće je došlo u mjestu Tušilović na cesti DC-1 kod kućnog broja 36/A. Osim dvoje poginulih, tri su osobe ozlijeđene, piše Večernji list.

Uzrok prometne nesreće je, prema svemu sudeći, neprilagođena brzina i neoprezno pretjecanje. Neslužbeno, nesreću je prouzročio automobil karlovačkih tablica marke Chevrolet koji se kretao u smjeru Karlovca uslijed pretjecanja. Tom se prilikom vozač punom silinom zabio u vozilo marke Mercedes talijanskih tablica koje mu je stizalo iz suprotnog smjera. U tom vozilu nalazila se obitelj s područja BiH.

Putnici u automobilu karlovačkih tablica na mjestu su poginuli dok je troje putnika u Mercedesu zadobilo teške tjelesne ozljede i zbrinuti su u općoj bolnici u Karlovcu.

Među ozlijeđenima je i 14-godišnje dijete, a najteže ozlijede zadobio je vozač Mercedesa i nije poznato je li u životnoj opasnosti. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci karlovačkog JVP-a koji su trebali rezati lim smrskanog Mercedesa kako bi unesrećene uopće mogli izvući iz vozila.  U automobilu karlovačkih tablica, neslužbeno doznaje Večernji list, nalazili su se otac i sin koji su preminuli na licu mjesta.