Stotinu poduzetnica iz cijele Hrvatske okupit će se na B2B susretima u Varaždinskim Toplicama

4. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Stotinu poduzetnica iz cijele Hrvatske okupit će se na B2B susretima u Varaždinskim Toplicama


Sukladno relaksiranim epidemiološkim mjerama, ove srijede,09. lipnja 2021. godine stotinu poduzetnica pristiglih iz svih krajeva Lijepe naše okupit će se u Varaždinskim Toplicama na B2B susretima, a kako bi zajedno promišljale o prevladavanju posljedica koje je korona kriza ostavila i duboko ostavlja na hrvatsko gospodarstvo, napose poduzetništvo u žena.

Stoga je okupljanje zamišljeno u prvom redu kroz primjer pozitivne prakse, kojega ne samo za hrvatsko poduzetništvo, nego i u Europi postavlja već desetljećima Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorice tvornice Bernarda d.o.o. iz Nedelišća za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje te Bernarda Nove za proizvodnju spužve i sličnih materijala nužno potrebnih u proizvodnji kreveta, madraca i jastuka u Nedeljancu, a koja i danas, baš kao i prije korona krize upošljava više od 250 zaposlenika, niti jednom nije dala otkaz, nije smanjivala plaće iako joj je obujam proizvodnje pao za 80 posto tijekom proteklih lockdown perioda.

Bernarda Cecelja u jeku Covid-19 i gospodarske krize, upravo kako dolikuje jednoj od najnagrađivanijih poduzetnica, inovatorica i poslovnih žena ovih prostora, nije posustajala niti odustajala, a poslovno hrabro ide dalje – skorim završetkom hotela Bernarda kao najvećim adutom hrvatskog kontinentalnog turizma u novoj turističkoj sezoni.

Sve će to biti predstavljeno u cilju motivacije i inspiracije za uspješno prevladavanje korona krize sudionicama i sudionicima B2B susreta poduzetnica Hrvatske 09. lipnja u Varaždinskim Toplicama.
Cjeloviti program B2B susreta poduzetnica Hrvatske, Varaždinske Toplice možete pogledati na ovom linku: https://poduzetnica.hr/wp-content/uploads/2021/05/B2B-Varazdinske-Toplice-9.6.2021..pdf

B2B susret poduzetnica Hrvatske u organizaciji Centra poduzetnica www.poduzetnica.hr i Grada Varaždinskih Toplica, a uz visoko pokroviteljstvo i u partnerstvu sa Zakladom Konrad Adenauer, te sponzorima.

Nakon dvije odgode B2B susreta poduzetnica Hrvatske u Varaždinskim Toplicama, iz već poznatih razloga, iznimno se veselimo održati ovaj poslovni događaj upravo u restoranu Bernarda uz srdačnu dobrodošlicu naših domaćina gospođe Cecelje i u drugom mandatu izabrane gradonačelnice Dragice Ratković. Za sva naše članice organiziramo besplatan prijevoz iz Zagreba, a naše predavačice što iz Hrvatske, što lokalne podijelit će svoje vrijedne prakse i poslovne modele koje su razvile za razvoj svog poduzetništva u ovom kriznom razdoblju – izjavila je Zrinka Peharec, predsjednica Centra poduzetnica.

Nalazimo se u izazovnim vremenima koja traže kreativna i inovativna rješenja, a jedan od njih svakako je da se kao poduzetnice i poduzetnici međusobno još više povežemo, surađujemo, međusobno uvažavamo, jer dijelimo vrlo slično ako ne identičnu sudbinu na realnom tržištu. Radujem se što sam uz Centar poduzetnica i gradonačelnicu Varaždinskih Toplica Dragicu Ratković domaćica B2B susretima u Varaždinskim Toplicama, 09. lipnja kako bi se po „relaksaciji“ mjera zaštite od covid pandemije, okupili i naravno razmijenili iskustva, ideje i kreativna rješenja za nastavak poduzetničkih aktivnosti izlaskom iz trećeg lockdown-a.

Za sve sudionice i sudionike osiguran je i besplatan prijevoz autobusom iz Zagreba do Varaždinskih Toplica i natrag.

B2B susret poduzetnica Varaždinske Toplice 2021 bit će prigoda za razmjenu znanja, ideja, iskustava u prevladavanju krize, te vještina za uspješno poslovanje, a sudionicama iz Hrvatske predstavit će se i cijeli niz poduzetnica iz Varaždinskih Toplica, uz već spomenutu Bernardu Cecelju.

U sklopu B2B susreta, sukladno epidemiološkim mjerama, održat će se i Poduzetnički sajam, s proizvodima iz Varaždinske i Međimurske županije.

Pozivamo stoga sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na B2B susrete poduzetnica Hrvatske – Varaždinske Toplice 09. lipnja 2021. godine.

Facebook Comments