Na mjesnom groblju Gospe od Hladi u Kaštel Sućurcu održan je posljednji ispraćaj mlade majke Antonije Žegarac (32) koja je poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu.

“Za njom u tuzi ostaju: suprug Ante, sin Ivan, majka Dragica, otac Mate, svekar Ivica (Žuti), svekrva Anica, braća Ivan s obitelji i Luka, sestra Maja, zaova Ivana s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji”, stoji u osmrtnici.

Stotine poznanika, obitelji i prijatelja došle su se oprostiti od Antonije, piše Index. Među okupljenima bio je i velik broj vatrogasaca, a Antonijini kolege iz KUD-a Putalj na sprovodu su bili odjeveni u tradicionalnu nošnju.

Podsjetimo, dvoje ljudi je poginulo u strašnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Kaštel Sućurcu nešto prije 18 sati. Sudarili su se motocikl i osobni automobil, a među poginulima je bila Antonija.

Nesreću je, prema dostupnim informacijama, skrivio 29-godišnji motociklist koji je, vozeći iz smjera Trogira, projurio kroz crveno svjetlo te se zabio u prednji lijevi dio Audija koji je izlazio na glavnu ulicu. Automobil se od siline udarca prevrnuo na krov i zapalio, a motociklist je odletio stotinjak metara dalje i na mjestu preminuo. Motociklist je, kako se doznaje, više puta bio kažnjavan zbog prebrze vožnje i alkoholiziranosti.

U automobilu je s Antonijom u trenutku nesreće bilo trogodišnje dijete. Njega su iz gorućeg automobila spasili slučajni prolaznici. Dijete je danas pušteno na kućnu njegu i dobro se oporavlja.