Nakon što je njegova reprezentacija u posljednjem napadu došla do pogotka i odigrala 1-1 protiv Slovenije, izbornik Srbije Dragan Stojković je istaknuo da se njegovi igrači nisu željeli pomiriti s porazom te da im se to na kraju isplatilo.

Dragan Stojković, srpski izbornik:

“Nismo se predavali, vjerovali smo u sebe do samog kraja. Stvorili smo mnogo prilika, ali jednostavno nismo uspijevali više od 90 minuta postići pogodak. No, nismo stali, nismo se željeli pomiriti s porazom od Slovenije i to se na kraju isplatilo. Naša je statistika bila mnogo bolja, od stvorenih prilika do udaraca prema golu. No, jedino se pogoci broje. Važno je da smo osvojili bod, iako smo postavili ofenzivnu formaciju, težili atraktivnom i napadačkom nogometu. Jović je sjajan igrač. Na malom prostoru može biti jako opasan. Drago mi je što je postigao pogodak, zbog momčadi i zbog njegovog samopouzdanja.”

Luka Jović, strijelac pogotka za Srbiju izjavio je za mrežni portal EURO2024.com:

“Zadivljujuće je postići ovakav pogodak, ali bih ga odmah mijenjao za pobjedu. Sretan sam što smo osvojili prvi bod i ostali u igri za plasman dalje. Moramo podići glave i koncentrirati se na Dansku! Slovenija je bila doista dobra. Bilo nam je teško nositi se s njima, ali ovo je najpošteniji rezultat.”