Stjepan Tvorić najavio kandidaturu za gradonačelnika Vrbovca

9. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Stjepan Tvorić najavio kandidaturu za gradonačelnika Vrbovca


Nezavisni vijećnik Stjepan Tvorić večeras nam je potvrdio kako će se kandidirati za gradonačelnika Vrbovca.

-Odlučio sam se na taj korak nakon 2 mandata provedenih kao gradski vijećnik nezavisne liste “Bolji Vrbovec”, koja djeluje od 2013. godine. Uspjeli smo u dva navrata ući u vijeće. Smatramo da je došlo vrijeme da istaknem kandidaturu i za gradonačelnika.

Smatram da ovakva prepucavanja koje gledamo zadnje dvije godine u vijeću na relaciji vijeće-gradonačelnik ne pridonose razvoju Vrbovca onako kako bi trebalo. Ima projekata koji se tiču obrtništva poduzetništva, energije, digitalnog rada koji su mogući i u Vrbovcu. Sve je to sada tromo i politička opcija koju ja predstavljam može doprinijeti razvoju grada – poručio je Tvorić i napomenuo kako je korektno surađivao s aktualnim gradonačelnikom Denisom Kraljom.

tvoric2

-U ovom mandatu napravili smo određene pomake pogotovo u vidu novih dječjih igrališta, autobusnih stajališta, pa i spojne ceste Brčevec – Prilesje. Mi kao nezavisna platforma od 2013. godine se zalažemo i za digitalizaciju i za zelene politike. Ono što smo uspjeli provesti je provlačenje optičkih kablova po Vrbovcu, pogotovo u ruralnim mjestima gdje brzi internet nije bio dostupan. To se pokazalo kao dobra stvar upravo u ovo vrijeme korona krize kada se mora raditi od kuće.

Nisam zadovoljan što nismo u Vrbovcu uspjeli pokrenuti kao u Križevcima solarne elektrane na javnim zgradama. To je jako dobar projekt. Zato i je slogan “Stjepan Tvorić – energija koja pokreće Vrbovec” da se zalažemo za zelene politike i digitalizaciju – poručio je Tvorić i dodao kako će uskoro predstaviti i svoju kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika.

Facebook Comments