Športsko ribolovna udruga “Črnec” Gradec obilježila je 70 godina postojanja. U sklopu svečanosti dodijeljena su priznanja zaslužnima za doprinos u radu Udruge, doprinosu sportu i priznanja za dugogodišnje članstvo.

Svečanosti su nazočili Ljubica Ambrušec, načelnica općine Gradec, Vladimir Sever, predsjednik Hrvatsko športsko ribolovnog saveza, Dubravklo Šeketa, predsjednik Športsko ribolovnog saveza Zagrebačke županije, te Marica Habeković, tajnica istoimenog saveza.

IMG_4925

Načelnica općine Gradec od rukovodstva Udruge primila je sliku sa motivom jezera Črnec, dok je općina Gradec udruzi poklonila printer koji je udruzi bio neophodan te djelić slike “Val” slikara Đuke Siroglavića koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća slika na svijetu dužine 6100 metara i 1,5 metara visine.

Hrvatski športski ribolovni savez dodijelio je Udruzi priznanje povodom 70 godina postojanja i uspješnog djelovanja. Športsko ribolovni savez Zagrebačke županije dodijelio je udruzi priznanje povodom 70 godina postojanja i podršku u razvoju športskog ribolova i dobrog gospodarenja.

ŠRSZŽ dodijelio je priznanja za uspješnu dugogodišnju suradnju u ribolovnom sportu, predsjedniku udruge Zrinku Bešanu i tajniku udruge Ivanu Jakopicu.