Ožujsko malonogometni turnir Križevci 2023. godine održat će se od 12.12.2023. do 6.1.2024. u sportskoj dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima i već se prijavio rekordan broj ekipa.

U sklopu svečanog otvorenja turnira 12. prosinca u križevačkom sportskom domu snage će odmjeriti Legende Kutije šibica i Legende Križevaca.

Nakon revijalne utakmice nastupit će Indira Forza i Tamburaški sastav KAS. Cijena ulaznice za svečano otvorenje i sportsko-glazbeni spektakl iznosi 7 eura. Ulaznice za koncerte i turnir dostupne su kroz sustav Entria na www. entrio.hr te na sljedećim prodajnim mjestima u Križevcima: Caffe Bar Arteria, Caffe Bar Time Out, Caffe Bar Replay, Caffe Bar Bonus, Caffe Bar Korner i Caffe Bar Fijolica. Zatim u Caffe Baru Sedmica u Carevdaru, Caffe Baru Joker u Gornjoj Rijeci te Caffe Baru Adel u Fodrovcu.

Spomenimo da će koncert 26. prosinca 2023. godine u Križevcima održati Željko Samardžić, a 4. siječnja 2024. godine Miroslav Ilić. Kod dvorane postavljen je šator, a brendirana dvorana zasjala je u novom ruhu.

dvorana1 dvorana3 dvorana4 dvorana5 dvorana6 dvorana7 dvorana8 dvorana9 dvorana10 dvorana11