Ožujsko malonogometni turnir Križevci 2023. godine održat će se od 12.12.2023. do 6.1.2024. u sportskoj dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima i već se prijavio rekordan broj ekipa.

U sklopu svečanog otvorenja turnira 12. prosinca u križevačkom sportskom domu snage će odmjeriti Legende Kutije šibica i Legende Križevaca.

Nakon revijalne utakmice nastupit će Indira Forza i Tamburaški sastav KAS. Cijena ulaznice za svečano otvorenje i sportsko-glazbeni spektakl iznosi 7 eura, a u tijeku je postavljanje šatora kod sportske dvorane, a i sama dvorana bit će u novom ruhu.

Ulaznice za koncerte i turnir dostupne su kroz sustav Entria na www. entrio.hr te na sljedećim prodajnim mjestima u Križevcima: Caffe Bar Arteria, Caffe Bar Time Out, Caffe Bar Replay, Caffe Bar Bonus, Caffe Bar Korner i Caffe Bar Fijolica. Zatim u Caffe Baru Sedmica u Carevdaru, Caffe Baru Joker u Gornjoj Rijeci te Caffe Baru Adel u Fodrovcu.

Spomenimo da su prijave za turnir otvorene do 10. prosinca na e-mail: [email protected]. Kotizacija za glavni turnir iznosu 150 eura po ekipi, a za turnir županijskih klubova 100 eura po ekipi.

Nagradni fond premašuje dosadašnje turnire. Prva nagrada na Glavnom turniru iznosi 14.000 eura, za drugoplasiranu ekipu 7.000 eura, za treće mjesto 5.000 eura te za 4. mjesto 2.000 eura. Igrat će se po sustavu jedna grupa u danu, što će garantirati najbolje sastave svih ekipa svaki dan i vrhunske nogometne izvedbe.

Bogati nagradni fond osiguran je i za županijski turnir koji će se paralelno odigravati. Prva nagrada na županijskom turniru bit će 2 000 eura, druga 1 000 eura, treća 600 eura i četvrta 300 eura.

Spomenimo da će koncert 26. prosinca 2023. godine u Križevcima održati Željko Samardžić, a 4. siječnja 2024. godine Miroslav Ilić. Organizatorima se možete javiti na ulazu u dvoranu i od 12. prosinca nabaviti trenirke, dukse i majice s logom turnira.

trenirka2 trenirka1trenirka