Sportski centar Cerine pokrenuo online vježbanje

30. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sport Sportski centar Cerine pokrenuo online vježbanje


U nadi da ostanete zdravi i duhom pozitivni s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo u svoja četiri zida, Sportski centar Cerine pokrenuo je treninge od doma. Kreirali su online treninge za polaznike i za sve one koji se odluče priključiti.

Treninzi se održavaju svakog dana u 17 sati, a u opisu videa naći ćete opis cijelog treninga i broj ponavljanja određenih vježbi. Omogućeno je i naknadno gledanje treninga, pa svatko kome ne odgovara vrijeme treninga može naknadno trenirati uz snimku.

Treninzi će se objavljivati prema sljedećem rasporedu:

Ponedjeljak, 17:00 sati – Funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih

Utorak, 17:00 sati – Vježbe za umirovljenike – korektivno vježbanje

Srijeda, 17:00 sati – Funkcionalni trening s rekvizitima ili bez njih

Četvrtak, 17:00 sati – Junior fit – pilates za klince

Petak, 17:00 sati – Pilates

Subota, 17:00 sati – Pokretna igra uz priču – vježbe za mame i klince

Cilj je da svi u novonastaloj situaciji lakše prebrode samoizolaciju i zatvoren prostor, bolje iskoriptavanje slobodnog vremena, oslobodite se stresa i budite pokretljiviji i jači u borbi protiv virusa.

Treninzi su prilagođeni svim dobnim skupinama, a ono na što smo je stavljeno u fokus jest pravilan pokret. Izvođenjem pravilnog pokreta dobiva se sve ostalo, a to je i ono najbitnije, bolje zdravlje i opće stanje organizma.

Sve vaše dojmove, pitanja i prijedloge možete ostaviti u komentaru na facebook stranici Gradskih bazena Cerine. Pratite društvene mreže Gradskih bazena Cerine i svaki dan pronađite video treninge trenera kako biste ostali FIT vježbajući od kuće.

Tim Sportskog centra Cerine vas pozdravlja i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije, poručili su.

Facebook Comments