Završeni su radovi na obnovi dvorane Graditeljske škole Čakovec koji su obuhvatili  sanaciju postojećih oštećenja na vanjskom dijelu. Sanirano je stubište sjeverne strane školske dvorane, pročelja i nosači dvorane, nakon čega je premazana fasadnom bojom. Obnovljenom fasadom vraćen je vanjski sjaj jednog od najvećih sportskih objekata u Međimurju, kojeg pored učenika srednjih škola, koriste i mnoge sportske udruge i klubovi te je i mjesto brojnih sportskih natjecanja.

Sportska dvorana Graditeljske škole (1)

Međimurska županija, kao osnivač Graditeljske škole Čakovec, financijski se uključila u obnovu i u svom je proračunu predvidjela sredstva za uređenje fasade, a radove su obišli ravnatelj Graditeljske škole Damir Srnec sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem te direktor poduzeća Međimurje investicije i nekretnine Ivan Vinković.

Sportska dvorana Graditeljske škole (3)

U posljednjih nekoliko godina tako je samo u krugu Graditeljske škole obnovljen Učenički dom, školske radionice Tehničke i Graditeljske škole, školska zgrada Graditeljske škole te sada i sportska dvorana.

U planu je i obnova istočne i južne strane sportske dvorane te vanjsko sportsko igralište, priopćeno je iz Ureda međimurskog župana.

Sportska dvorana Graditeljske škole (4) Sportska dvorana Graditeljske škole (10) Sportska dvorana Graditeljske škole (8) Sportska dvorana Graditeljske škole (7) Sportska dvorana Graditeljske škole (6)