Sada se lakše diše, kazao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nakon pobjede svjetskih doprvaka protiv Kanade u susretu 2. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru.

“Bilo je dobro, odlično je bilo. Prvih 15-20 minuta nismo najbolje ušli u utakmicu, poslije smo pokazali kvalitetu i karakter. Napravili smo sve što smo se dogovorili, sve što smo radili ovih dana na treningu smo pretočili na teren,” kazao je Modrić.

“Bila je to dobra igra i rezultat,” dodao je kapetan hrvatske vrste.

Hrvatska nakon dva kola vodi na ljestvici skupine F sa četiri boda koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je bez bodova. U zadnjem kolu “Vatrene” 1. prosinca očekuje Belgija.

“Znamo kakva je ekipa Belgija, muče se na ovom prvenstvu, ali čeka nas teška utakmica. Moramo se dobro odmoriti i pripremiti kao što smo to učinili za Kanadu,” poručio je Modrić.

Hrvatskoj i bod donosi osminu finala, dok Belgija kako bi bila sigurna u prolaz mora igrati na pobjedu.”

“Mislim da igra na bod nije naša igra, moramo igrati na pobjedu. Prisluškivat ćemo i rezultat s druge utakmice i igrati pametno. Igrat ćemo našu igru, napadati i stiskati kao što ih je napadala Kanada. Mislim da je to pravo rješenje,” poručio je Perišić.