Znam da se na kraju piše samo rezultat, ali ljudi moji mi smo imali omjer udaraca protiv Dinama 26-3, rekao je trener nogometaša Rijeke Željko Sopić nakon poraza 1-2 u derbiju na Rujevici.

„Čestitam Dinamu na pobjedi, a svojim igračima nemam što zamjeriti. Nažalost, danas su se karte podijelile na ovakav način. Ne znam što bih rekao, lopta je okrugla. Ali, činjenica je da smo imali omjer udaraca 26-3, da je prvi Dinamov udarac u okvir vrata bio njihov pogodak. Mlada smo momčad, ali sam ponosan na njih. Vjerojatno ili gotovo sigurno mi smo ovim porazom izgubili prvenstvo, ali svi mi u Rijeci smo ponosni na dečke“, komentirao je trener Rijeke Željko Sopić, dok je vrlo slično na utakmicu gledao i strijelac jedinog pogotka Rijeke Marko Pjaca.

„Dominirali smo tijekom većeg dijela utakmice i odigrali dosta dobro. Zbog toga ovaj poraz još teže pada i više boli. Vodili smo i 1-0 do petnaest minuta prije kraja, teško je potom izgubiti na ovakav način. Imali smo dobar stav od prve minute, dobro smo stajali na terenu. Zaslužili smo više, ali to je sport. Možemo nakon svega biti ljuti i tužni, ali moramo nastaviti dalje. Moramo pobijediti u svim susretima do kraja prvenstva, to je cilj“, kazao je Pjaca.