Songkillersi u petak otvaraju ljetnu terasu Boogalooa

1. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Songkillersi u petak otvaraju ljetnu terasu Boogalooa

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL


Hrvatske funk legende Songkillers otvorit će u petak, 4. lipnja, ljetnu terasu zagrebačkog kluba Boogalo koncertom na kojem će u unplugged izdanju izvoditi svoje najveće hitove.

Jedini stalni član Songkillersa Željko Banić Bane karijeru je počeo početkom 80-ih u grupama Pod Room Blues Band i Zvijezde, a početkom 90-ih okuplja se prva postava Songkillersa koja uskoro počinje višegodišnju suradnju s Dinom Dvornikom.

“Jako smo sretni što nam je pripala čast otvoriti ljetnu terasu Boogalooa. Kad smo prije nešto više od godinu i pol svirali u tom klubu, bila je zaista fantastična atmosfera i nadamo se to ponoviti i ovom prilikom. Zaželjeli smo se svirki, a vjerujem i naša publika. To će se sigurno osjetiti i na samom koncertu. Nadam se da je ovo sad neki nagovještaj povratka u normalu i da više neće biti ovolikih pauza. Pozivam sve da nam se pridruže ovaj petak, sigurno neće požaliti. Vidimo se u Boogaloou”, izjavio je frontmen benda Bane.

Koncerta počinje u 20,30, a održat će se u smanjenom kapacitetu uz propisani razmak između posjetitelja. U subotu i nedjelju na istom će mjestu nastupiti splitski TBF.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. (Hina)

Facebook Comments