Od 22. do 23. lipnja u Križevcima će se održati još jedno izdanje manifestacije posvećenoj promociji sporta i sportskih klubova pod nazivom Sportski viKŽend.

Ove godine manifestacija počinje dječjim nogometnim turnirom U-7 na Gradskom stadionu u organizaciji NK „Radnik-Križevci“. Istovremeno, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u organizaciji Škole rukometa Rukometnog kluba „KTC“ Križevci kreće „Sport za sve – Rukomet“ koji uključuje revijalnu utakmicu i druženje ŽRK „Radnik“ i RK „KTC“ između selekcija U-13 i U-11 sa sportskim gostima te igrama za roditelje.

Prvi dan manifestacije završit će 12. Crosscity Bucketsom na vanjskom igralištu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u organizaciji udruge „Ulica, To smo mi“. Cilj je promocija 3×3 košarke među djecom i mlađom populacijom, a osim samog turnira, održat će se i predstava Dražen kazališta Trešnja koja priča o legendarnom košarkašu Draženu Petroviću.

U nedjelju će se ponovno okupiti velik broj motociklista radi tradicionalne moto utrke ulicama gornjeg grada „Nagrada Križevaca 2024“ u organizaciji AMK i MK Križevci.

Cijeli program nalazi se na plakatu, a više detalja o događanjima može se potražiti na stranicama organizatora.

02 Sportski VikŽend (1)