Slavko Tucaković, član koprivničkog SDP-a, danas je Županijskoj izbornoj komisiji SDP-a Koprivničko-križevačke županije predao kandidaturu za predsjednika županijskog SDP-a, a čiji se izbori održavaju sljedećeg mjeseca.

U narednom periodu planiran je obilazak terena te komunikacija sa što većim brojem članica i članova gradskih i općinskih organizacija. Na temelju prikupljenih informacija pristupit će se izradi programa rada budućeg vodstva županijske organizacije. S obzirom na trenutno stanje u organizaciji, smatramo da se jedino aktivnom i dvosmjernom komunikacijom sa članovima SDP-a Koprivničko-križevačke županije situacija može popraviti te stranku pripremiti za izlazak na lokalne izbore 2017. godine., stoji u priopćenju kojeg potpisuje Stožer Slavka Tucakovića.

Sve aktivnosti kandidata za predsjednika županijske organizacije imati će za cilj jačanje stranke i njenog članstva kako bi razvili bolji, jači, pobjednički SDP i preuzeli odgovornost za vođenje Koprivničko-križevačke županije te njenih gradova i općina.

prigorski.hr