Skupština Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije jučer je održala svoju redovnu sjednicu kojoj se uz članove Skupštine odazvao i zamjenik župana Ivan Pal.

Skupštinu je otvorio predsjednik Zajednice sportova Koprivničko – križevačke županije Stanislav Lovković te pri tom predstavio dnevni red kojeg su članovi Skupštine jednoglasno prihvatili. Predsjednik verifikacijske komisije Ivan Petak podnio je Izvješće Komisije te izvijestio kako je prisutna većina članova Skupštine koja može pravovaljano donositi potrebne odluke.

O prijedlogu financijskog plana i programa rada za 2017. godinu govorio je predsjednik Lovković te pri tom najavio da će proračun ostati isti u odnosu na proteklu godinu i da će se sve aktivnosti koje su predviđene realizirati.

U svom obraćanju zamjenik Pal istaknuo je izuzetno dobru suradnju Županije i županijske Zajednice sportova pri čemu je posebno zahvalio na partnerskom odnosu u organizaciji 16. IBSA Europskog prvenstva u kuglanju za slijepe i slabovidne, natjecanju Športskog ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije te Europskog rukometnog prvenstva za kadete dodavši: „Naša županijska Zajednica sportova je uzor suradnje i unutarnje organizacije zajednice s kojom se izuzetno ponosimo“.

Uslijedila je rasprava o financijskom planu i programu rada za 2017. godinu kojeg su članovi Skupštine jednoglasno usvojili.

prigorski.hr/kckzz.hr