Skupština umirovljenika Općine Preseka; Ljerka Puhač dopredsjednica umjesto preminulog Stjepana Mušaka

23. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Skupština umirovljenika Općine Preseka; Ljerka Puhač dopredsjednica umjesto preminulog Stjepana Mušaka


Održana je godišnja skupština Općinske udruge umirovljenika općine Preseka čiji je predsjednik Branimir Holjevac.

– Udruga broji 310 članova istakao je u svom izvješću Branimir Holjevac, predsjednik naglasivši da su prošle godine , unatoč epidemiološkim mjerama realizirali velik dio planiranih zadaća. I ovaj puta naglašena je veoma dobra suradnja s općinom Preseka, koja im je ustupila prostori te ih financijski potpomaže.

Skupština je odala posebno priznanje preminulome Stjepanu Mušaku ( 1957.-2020.), potpredsjedniku Udruge, koji je organizirao mnogobrojne izlete na more ili u toplice. Zahvaljujući njegovom predanom rad, Udruga umirovljenika općine Preseka uživa veliki ugled u Zajednici udruga umirovljenika Zagrebačke županije.

Skupština je izabrala Ljerku Puhaču za novu potpredsjednicu koja obnaša i dužnost tajnika. Godišnja skupština Udruge umirovljenika općine Preseka izabrala je novi Izvršni odbor u sastavu: Slavko Habijanec, Damir Kožar, Vlado Skočaj, Drago Kulfa, Biserka Mušak i Josip Leljak.

Na kraju, za istaći je da se presečki umirovljenici redovito sastaju srijedom od 10-13 sati u svojim prostorijama u zgradi općine Preseka.

Dragan Vicković/prigorski.hr

 

Facebook Comments