Škola nogometa NK “Radnik Križevci” nastavila s radom | Dražen Kemenović: Drago mi je da su djeca ponovo na igralištu

26. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Škola nogometa NK “Radnik Križevci” nastavila s radom | Dražen Kemenović: Drago mi je da su djeca ponovo na igralištu


Nakon više od dva mjeseca stanke s radom je nastavila i križevačka Škola nogometa. Budući da je epidemiološka situacija u Hrvatskoj izuzetno povoljna, a od ponedjeljka učenici su se vratili i u školske klupe, voditelj Škole nogometa Dražen Kemenović odlučio je da su stvoreni svi uvjeti da se nastavi s radom, naravno uz pridržavanje svih epidemioloških preporuka Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Dražen Kemenović

-Odlučili smo pokrenuti djeci u polako ih uključiti u treninge, a što su djeca jedva dočekala. Početkom nastave i potrebnom kontrolom temperature od strane roditelja kao i pridržavanjem svih propisanih preporuka, mislimo da smo dosta sigurni za zdravlje djece i želimo ih što više na igralištima, pogotovo nakon ove ugroze. -istaknuo je Kemenović dodavši kako se treninzi ovijaju na glavnom terenu stadiona, budući da se čuva teren pomoćnog zbog rekonstrukcije, na terenu s umjetnom travom kod Latina i na terenu u Radničkom dolu.

-Pazimo jedni na druge i čuvajmo se! – poručio je popularni Kemo.

foto: Milan Mišir

Facebook Comments