­čÄŽ ┼áIRIO FAKE NEWS O CIJEPLJENJU 47-godi┼ínji Podravac izmislio i ┼íirio video da se gra─Ĺani prisilno cijepe

14. sije─Źnja 2021. Autor: prigorski.hr Vijesti ­čÄŽ ┼áIRIO FAKE NEWS O CIJEPLJENJU 47-godi┼ínji Podravac izmislio i ┼íirio video da se gra─Ĺani prisilno cijepe

Screenshot Youtube


Dana 3. sije─Źnja 2021. godine, 47-godi┼ínji mu┼íkarac s podru─Źja Svetog ─Éur─Ĺa, snimio je svoju izjavu u kojoj je izmislio da se gra─Ĺani pogo─Ĺeni potresima na podru─Źju grada Siska moraju prisilno cijepiti protiv koronavirusa.

Doznajemo kako je rije─Ź o Robertu Markov─Źi─çu koji je poznat po svojim specifi─Źnim istupima u javnosti, bilo da se radi o za┼ítiti ptica u Nacionalnom parku ili pre┼żivljavanju na rijeci Dravi.

– Navedeni je tako snimljenu izjavu ┼íirio putem vi┼íe dru┼ítvenih mre┼ża te time remetio mir i spokojstvo gra─Ĺana koji su pregledali snimku – navode u vara┼żdinskoj policiji.

Na jednoj od spomenutih mre┼żnih usluga, to─Źnije, na YouTubu snimku je pregledalo vi┼íe od 47.000 gra─Ĺana koji su povjerovali u istinitost snimke, iznose─çi negativne komentare na takvo cijepljenje, dok je na drugoj dru┼ítvenoj mre┼żi snimka blokirana zbog neistinitog sadr┼żaja.

Protiv 47-godi┼ínjaka je prekr┼íajnom odjelu nadle┼żnog op─çinskog suda, podnijet optu┼żni prijedlog zbog prekr┼íaja iz ─Źl. 16. Zakona o prekr┼íajima protiv javnog reda i mira.

Facebook Comments