Pjesme koje napišem najbolja su mi terapija, njihov je učinak bolji od seanse kod psihologa ili psihoanalitičara, rekla je kolumbijska zvijezda Shakira u prvom intervjuu koji je dala otkako je objavila pjesmu kojom se oštro obračunava s bivšim partnerom, Gerardom Piquéom.

Pjevačica je u siječnju snimila pjesmu “BZRP Music Session #53” i to je bilo veliko olakšanje, otkrila je u intervjuu za meksičku televizijiu.

“Ušla sam u studiju u jednom raspoloženju, a napustila ga u potpuno drukčijem (…) bilo je to odlično rasterećenje, izlječenje, oporavak”, objasnila je.

“Bez te pjesme, vjerujem ne bih bila ovdje gdje sam danas”, smatra Shakira.

Ideju da napiše pjesmu u suradnji s argentinskim producentom Bizarrapom dao je njezin desetogodišnji sin Milan, ispričala je. “Rekao mi je ‘Moraš nešto snimiti s njim, Bizarrap je argentinski bog!”.

Shakira i bivši 36-godišnji nogometaš objavili su u lipnju da se rastaju nakon više od desetljeća zajedničkog života u kojem su dobili dvoje djece, Milana i Sašu (osam godina).

“Mnogo fitnessa, ali trebao bi malo vježbati i mozak”, “Trampio si Ferarri za Twingo”, “a Rolex za Casio”, “Neću ti se vratiti čak ni da me plačući moliš”, “Ja sam te odavno nadmašila i zato si sada s osobom tvoje razine”, poručuje Shakira u pjesmi kojom ne štedi ni novu partnericu bivšeg partnera, Španjolku Claru Chiu (23godine).

To je već treća Shakirina pjesma posvećena razlazu s Piquéom, nakon prethodnih “Te felicito” (Čestitam ti) i “Monotonia”.