Pred nama je selekcija Hrvatske mininogometne reprezentacije gdje će se među najboljim mininogometašima Hrvatske naći i 10 igrača Križevačke mininogometne lige “Dobrosusjedski Odnosi“.

Mi ćemo im biti potpora tamo kroz cijeli dan i gledati lijepe poteze naših predstavnika.

U subotu 9. svibnja 2015. s početkom u 14.00 sati s nadom da prođu selekciju u Ivanić-Grad krenut ovi igrači:

 

1. Marko Marko Švagelje MininogometŠvagelj (PEKARA MLINČEK)

Popularni Švegi prošle sezone je prošao 1.krug selekcije i bit će vođa Križevačkog tima u Ivanić-Gradu. Čovjek koji svojim šalama zabavlja sve oko sebe i privlači poglede suprotnog spola na svakom koraku. Ne sumnjamo u njegove kvalitete te će sigurno pružit dobru partiju i dokazat se novom izborniku Tvrtku Močibobu.

 

Stjepan Korenika Mininogomet

2. Stjepan Korenika (CB GLAMUR)

Dečko koji je briljirao prve sezone Križevačke lige i bio jedan od najboljih pojedinaca u sezoni 2013. godine. Ove sezone pokazao se kao nositelj igre svoje momčadi “Caffe Bara Glamur”, koja se uz njegove sjajne poteze penje prema vrhu tablice. Svakoj momčadi potreban je jedan takav vrstan tehničar kao što je naš Štef, pa se nadamo da će taj talent zamijetit i izbornik naše repke.

Marko Blagaj Mininogomet3. Marko Blagaj (MNK FODROVEC)

Čovjek uvjerljivo najjačeg udarca u ligi,jer tko se nađe na putu njegovog udarca ljevicom loše mu se piše. Blagi igra za dobru momčad “MNK Fodrovca” koja je jedna od favorita za ulazak u play-off završnicu.

4. Stjepan Stjepan ŠantekŠantek (TOPNICI)

Štefek je uvjerljivo najmlađi igrač u povijesti koji će nastupiti na selekciji za mininogometnu reprezentaciju. Sa samo 14 godina pokušat će se suprotstaviti divovima iz ostatka lijepe naše i pokazat im kakvih talenata i mladih nogometnih nada ima u Križevcima.

Vjekoslav Zemljak Mininogomet5. Vjekoslav Zemljak (ŠUMARIJA KRIŽEVAČKO PIVO)

Vjekoslav je igrač koji uvijek pruža odlične poteze i jako je bitan za svoju momčad “Šumarije Križevačkog Piva” koju će pokušati uvesti u play-off završnicu za prvaka ili mininogometni kup Križevaca. Sigurni smo da iskusni lisac može ponudit dobre igre za razmišljanje izbornika.

 

Karlo Budja Mininogomet6. Karlo Budja (AUTODIJELOVI AUTO – MOTO)

Karlo je vratar iznimnih refleksa koji će se bez puno razmišljanja baciti isto na travnatoj ili asfaltnoj podlozi. Hrvatska mininogometna reprezentacija ima dva izvrsna vratara Habuzina i Mihaljevića, ali možda se nađe prostora za našeg letećeg Buđu koji svojim obranama čuva 1. mjesto svojih “Autodijelova AUTO – MOTO”.

Antonio Picig Mininogomet 7. Antonio Picig (KALNIČKI SIR)

Antonio je ove sezone uvjerljivo najbolji strijelac dosadašnjeg natjecanja gdje je u 6 utakmica postigao već 18 pogodaka. U Križevačkom kraju već su ga prozvali novim Ronaldom ovih prostora te se njegova družina iz Kalnika može ponosit njegovim uspjesima i zalaganjem. Sigurni smo da Picig neće stati s trpanjem golova i vjerujemo da će mu to uveliko pomoć da nađe svoje mjesto u reprezentaciji.

 

Hrvoje Mladen Mininogomet8. Hrvoje Mladen (PEKARA MLINČEK)

Hrvoje igra za Pekaru Mlinček i jedan je od najbržih igrača svojeg tima. Ako ga dobro ne pripazite zasigurno će vam pobjeći i stvorit si priliku za pogodak jer je igrač vrlo preciznog udarca.

Kruno Kamenjak Mininogomet9. Kruno Kamenjak (BTK)
Kameni je iskusni hakler s križevačkih terena koji je jedan od najjačih tehničara na ovim prostorima. Nekima se zavrti u glavi kad ga gledaju kako prolazi i igra se sa protivnicima na terenu.

Ako bude njegov dan moglo bi se zavrtjeti i njegovim suparnicima iz ostatka Hrvatske, a možda i izborniku Močibobu.

10. ALEKSANDAR KORENIKA (CB GAleksandar Korenika MininogometLAMUR)

Aco je igrač koji uvijek vjerno pomaže svojoj momčadi, dobre tehnike i snalažljivošću si stvara prilike za pogodak. Najbolje funkcionira u paru sa bratom Stjepanom gdje jedan drugog pokrivaju na terenu ali sigurno može i sam ponudit puno toga za pokazat i uvijek biti igrač odluke.

Sretno svima želi reakcija prigorski.hr s nadom da ćemo napokon dobiti reprezentativca mininogometne Reprezentacije Hrvatske.

prigorski.hr/Alen Miholić Mićo

Fotografije: Alen Miholić Mićo