Šef podravsko-prigorskog HDZ-a Darko Sobota dao podršku aktualnom premijeru Plenkoviću na predstojećim unutarstranačkim izborima 

21. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Šef podravsko-prigorskog HDZ-a Darko Sobota dao podršku aktualnom premijeru Plenkoviću na predstojećim unutarstranačkim izborima 

Foto: HDZ


Nakon što je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković najavio kako će se do sredine ožujka znati tko je novi predsjednik HDZ-a, oglasio se i podravsko-prigorski HDZ.

Za prigorski.hr predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota podržao je aktualnog premijera Andreja Plenkovića.

– Kao predsjednik Županijske organizacije dajem neupitnu podršku dosadašnjem predsjedniku stranke, jer smatram da vodi HDZ u dobrom političkom smjeru i podržavam njegov rad kao premijera. Zajedno sa svojim najbližim suradnicima mišljenja sam da premijer Plenković vodi Hrvatsku u dobrom pravcu te očekujem da će Plenković i dalje ostati predsjednik stranke – istaknuo je Sobota i naglasio kako će premijer imati bezrezervnu podršku od strane svih članova na razini županije.

Dodao je kako zahvaljujući aktualnoj Vladi RH kojoj je na čelu upravo Andrej Plenković u Koprivničko-križevačkoj županiji te općinama i gradovima realizirani su i realiziraju se brojni projekti s ciljem boljeg standarda života stanovnika svih prostora ravnomjerno.

– Smatram kako je iznimno bitno podržati Andreja Plenkovića da bi se nastavili brojni projekti razvoja na nacionalnoj te regionalnoj i lokalnoj razini. Vjerujem kako će naša stranka na čelu s Andrejom Plenkovićem postići izbornu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima – zaključio je.

mm/prigorski.hr