SDP i partneri predali listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije

27. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno SDP i partneri predali listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije


Danas je nositelj liste Mladen Kešer i kandidat za župana SDP-a i partnera HSLS-a i GLAS-a, predao kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije.

Uz Kešera bila je kandidatkinja za zamjenicu župana Sandra Sinjeri, predsjednici partnera prof. Darko Markić i Željko Beren, te SDP-ovci Tomislav Golubić, predsjednik SDP-a Koprivnice, Tea Ščetarić-Jasek (Križevci), Kristina Črček (Kalnik) i županijska tajnica SDP-a Marijana Lokotar.

keser

“Lista je sastavljena od dokazanih ljudi, svih SDP-ovih načelnika i gradonačelnika te istaknutih lokalnih dužnosnika i gospodarstvenika koji su spremni voditi županiju prema naprijed i zaustaviti trend pada. Listu ćemo uskoro predstaviti našim građanima.

Danas, kad vidim ostale liste, usudim se reći da je riječ o najjačoj listi na ovim izborima. SDP i partneri na listi imaju doktore znanosti, liječnike, profesore, inženjere, poduzetnike, obrtnike, radnike i poljoprivrednike, kadar koji je spreman odmah preuzeti odgovornost za županiju.

keser2

Vjerujem da ćemo dobiti natpolovičnu većinu u županijskoj skupštini i nakon 16. svibnja krenuti u pripremu županije za dovlačenje ozbiljnih investicija koje će podignuti standard građana naših općina i gradova, jer ovdje smo zbog ljudi, a županija su ljudi”, poručio je Kešer.

keser3

Facebook Comments