Samozatajni farmer Hrvoje na kraju showa ‘Ljubav je na selu’ ipak nije ispao baš toliko samozatajan. Osim što se vrlo rado družio sa svoje tri djevojke – Marinom, Draganom i Suzanom, pronjuškao je malo i kod drugih kandidata. Konkretno, poruke je slao Paulini, no ona se, kako je rekla, s njime samo poigravala. Hrvoje je u intervjuu za RTL.hr otkrio kako mu nije žao što je prave ljubavi izostalo, štoviše, jako mu je drago što je upoznao jako puno ljudi s kojima se i dan danas druži.

“S Marinom sam vidio budućnost, na mojoj farmi mi je djelovala vrlo zainteresirano za mene. Ali, promijenila je ponašanje na putovanju. I dalje se čujem s Draganom. Ne žalim što ju nisam odabrao, mislim da ne bi ništa bilo između nas, no nikada se ne zna. Možda bi nešto i bilo”, dodao je. Najdraži trenutak u showu ‘Ljubav je na selu’ bio mu je kada su sve kandidatkinje došle kod njega, a sretan je što je djelom tog projekta. “Bio sam na svom terenu”, rekao je Hrvoje. Na poslovnom planu se kod njega nije ništa promijenilo, ali zato je na ljubavnom.

“Nešto se kuha, imam djevojku. No, ne bih o tome u javnosti”, rekao je. Pitali smo ga radi li se možda o Suzani ili nekome iz emisije, no kratko je odgovorio u svome stilu: “Ne, ne”.