Marina je svojom osbnošću osvojila srca mnogih gledatelja, a iskreno je rekla i kako bi voljela upoznati srodnu dušu. Želja joj se, kaže, ispunila!

„Imam dvoje djece, blizance Davida i Nou koji imaju pet godina. Samohrana sam majka i većinu vremena provodim s njima. Za sebe imam vremena kad su oni u vrtiću, ali kad su kod kuće, sve radimo zajedno – spremimo se, dotjeramo i u grad!“, tako se predstavila 31-godišnja Marina koju smo gledali u prošlotjednoj ‘Večeri za 5 na selu’. Marina je svoju večeru pripremala s pregačom na kojoj piše: “Kuham slasno, ljubim strasno.”

Marina Holenda (31)

“To je posebno rađeno da se zna”, komentirala je.

Na pitanje što bi se to trebalo znati, otkrila je tad: “Da je mama Marina sama i tako. Marina ne bi htjela biti sama, Marina je već pet godina sama s djecom tako da… Bilo bi lijepo da dođe vrijeme da se malo uvećamo, ljubav”, rekla je Marina u emisiji koja je snimljena prije par mjeseci, a na ekranu smo je gledali u utorak.

Pronašla ljubav

U petak smo pak saznali da je Marina pobjednica tjedna koja je osvojila nagradu od 5 tisuća kuna, a za RTL.hr otkrila nam je da li je bilo ljubavnih ponuda nakon emisije, je li u međuvremenu pronašla ljubav te, naravno, na čega će potrošiti dobitak!

“Poruka je bilo puno, stvarno. Ljubavno stanje se u međuvremenu promijenilo! Danas sam u sretnoj vezi i samo neka tako ostane”, rekla je ponosna mama blizanaca.

A upravo oni su joj najsrdačnije čestitali na pobjedi. “Rekli su mi: ‘Bravo mama… Sad ćemo kupiti svašta'”, ispričala je Marina za RTL.hr te dodala da je upravo na njih isplanirala potrošiti nagradu.

A ‘Večera za 5 na selu’ nije joj donijela samo dobitak već i nova prijateljstva. “Sa svim kandidatkinjama sam u kontaktu, ali s Dragicom posebno… Družimo se stalno… Također se viđam i sa Đurđicom”, kaže Marina.