Sajam kreative u Križevcima

8. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Sajam kreative u Križevcima


U suradnji Grada Križevaca, Turističke zajednice Grada Križevaca i križevačkih kreativaca, u subotu, 12. lipnja na Trgu Antuna Nemčića održat će se sajam kreative križevačkog kraja.

Riječ je o sajmu na kojem će posjetitelji moći razgledati i kupiti brojne rukotvorine, od ukrasnih i umjetnih predmeta do nakita, igračaka, suvenira i ostalog.

Osim prezentacije i prodaje rukotvorina, građani se mogu uključiti i u nekoliko prigodnih sadržaja u skladu s epidemiološkim mjerama. Tako će se održati radionica oslikavanja platnenih torbi pod vodstvom Jadranke Šogorić, a obilježit će se i Međunarodni dan joge pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Republici Hrvatskoj i to kroz sat „Joge za djecu“ i sat „Joge za sve“ koje će održati Olga Razum Šujica i Ljiljana Budić.

Također, tijekom dana građani će moći razgledati i radove seniora Križevačkog likovnog kruga na temu „Križevačke vedute“.

Križevački ulični festival edukacije i razbibrige K.U.F.E.R. i ove godine nudi raznovrstan sadržaj koji započinje 11. lipnja, a 12. lipnja nakon sajma i joge na rasporedu su tri predstave i glazbeni program na otvorenom u dvorištu Galerije K2. Organizator je Udruga K.V.A.R.K., a broj posjetitelja je ograničen.
Sva događanja se odvijaju u skladu s epidemiološkim mjerama pa molimo sve posjetitelje da se istih pridržavaju.

Svi zainteresirani za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih rukotvorina na sajmu, mogu se prijaviti na Javni poziv koji je objavljen na stranicama Grada Križevaca: https://krizevci.hr/dokumenti/javni-poziv-za-dostavu-prijava-za-izlaganje-prezentaciju-i prodaju-rukotvorina-krizevackog-kraja-na-sajmu-proljetna-kreativa-u-krizevcima/

Facebook Comments