U Trogiru je od 18. do 24. lipnja 2021. godine održano pojedinačno kadetsko prvenstvo Hrvatske na kojem su sudjelovale i šahistice ŠK „Tomislav-Goran“ Sveti Ivan Žabno.

U kategoriji djevojčica do 13 godina Helena Domislović je s osvojenih 5 bodova osvojila 8. mjesto, dok je u kategoriji djevojčica do 15 godina  Andrea Rajković osvojila 16. mjesto (3 boda).

Treba napomenuti kako su u kategoriji djevojčica do 13 godina sudjelovale i Lana Car iz ŠK „Stari Graničar“ Cirkvena te Laura Lukinović iz ŠKRM „Ivan Dvoržak“ Rovišće-Zrinski Topolovac.

Lana Car je osvojila 4. mjesto (6 bodova), a Laura Lukinović 12. mjesto (4,5 bodova). Naime, djevojčice iz tri spomenuta kluba zajednički će nastupati za ekipu „Tomislav-Gorana“ u nadolazećoj kadetskoj ligi, a sve pod vodstvom gospodina Vlade Karagića koji posljednjih godinu dana ulaže svoje vrijeme i znanje u zajednički projekt rada s mladima, čime je nastavljen kontinuitet rada nakon smrti gospodina Tomislava Majića, dugogodišnjeg trenera i šahovskog entuzijasta iz Svetog Ivana Žabna.

Isto tako, rad šahovskog kluba prepoznat je od strane lokalne zajednice, odnosno Općine Sveti Ivan Žabno, kao i tvrtke „Radnik“ Križevci. Bez njihove dugogodišnje financijske pomoći mnoštvo mladih ne bi imalo priliku upoznati čari ove prekrasne igre na 64 polja.