ŠAH – PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH Završnica za Koprivničko-križevačku županiju u Križevcima: Najbolji izborili Split!

24. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Lokalni sport ŠAH – PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH Završnica za Koprivničko-križevačku županiju u Križevcima: Najbolji izborili Split!


U velikoj dvorani Turističko-informativnog centra u Križevcima danas je, prigodom Dana grada, održana završnica Plazma Sportskih igara mladih za Koprivničko-križevačku županiju. Kod dječaka do 11 godina pobijedio je Ivan Martić iz Križevaca ispred Pavla Bunića iz Koprivnice i Matije Mihočke iz Đurđevca.

Dalje su se plasirali Pavel Domović iz Đurđevca, Luka Lovreković iz Križevaca i Marko Zvonar iz Svetog Ivana Žabna. Kod djevojčica do 11 godina pobijedila je Helena Domislović iz Svetog Ivana Žabna ispred Lare Bogdanić iz Koprivnice te Paole Bukovčan i Klare Mihalić iz Križevaca. Kod dječaka do 15 godina najbolji je bio Filip Martić iz Križevaca ispred Ognjena Domovića iz Đurđevca i Emanuela Bunića iz Koprivnice. Daljnji poredak: Karlo Šokec (Đurđevac), Borna Vranešić (Sveti Ivan Žabno) i Hrvoje Koren (Križevci).

Kod djevojčica do 15 godina pobijedila je Ema Bevanda iz Đurđevca ispred Marije Bilješko iz Svetog Ivana Žabna, Ivane Emili Turkalj i Kristine Kos, obje iz Križevaca. Na završnicu Plazma Sportskih igara mladih u kolovozu u Splitu uvrstili su se Ivan Martić, Pavao Bunić, Helena Domislović, Filip Martić, Ognjen Domović i Ema Bevanda.

Kolajne im je uručio tajnik Zajednice športskih udruga grada Križevaca Draženko Kovačić, a pobjednike je proglasila Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih. Direktor turnira bio je Tomislav Gudić, a glavni sudac Borislav Vidović.

mn/prigorski.hr

Facebook Comments