Danas su u Rovišću odigrana tri turnira u sklopu Gospodara siječnja. Na Malom gospodaru nastupile su članice Šahovskog kluba “Križevci” Nora Ljaljić, Sofija Kučar i Kai Sokač.

Nora Ljalić osvojila je prvo mjesto u kategoriji kadetkinja do 8 godina, a Sofija Kučar osvojila je prvo mjesto u kategoriji kadetkinja do 10 godina. Kai Sokač osvojio je četvrto mjesto u kategoriji kadeta do 8 godina.

Na turniru kadeta nastupio je Natko Kudeljnjak koji je bio sedmi u kategoriji kadeta do 14 godina, a na A-turniru nastupili su Patrik Katalenić i Ivan Martić.

Patrik Katalenić osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 20 godina, dok je Ivan Martić u kategoriji do 16 godina osvojio peto mjesto.

“Nora Ljaljić najuspješnija kadetkinja na Malom gospodaru siječnja 2023. godine. Sjajnim nastupom na današnjem Malom gospodaru Nora Ljaljić bila je najuspješnija kadetkinja turnira.

Iako se borila u kategoriji do 8 godina iza sebe je ostavila tri kadetkinje do 10 godina i tri kadetkinje do 12 godina i jednu kadetkinju do 8 godina. Vrijedi istaknuti vrlo lijepu pobjedu iz sedmog kola protiv drugog nositelja turnira i mnogo iskusnijeg U-12 kadeta”, poručili su iz kluba.

sahistice sahistice2