Odigrano je 3. i 4. kolo 2. lige Centar, a u vodstvu su Konaki Novo Virje i Polet Buševec. Podravka Koprivnica je peta, a Tomislav Goran Sveti Ivan Žabno na devetom mjestu. Konaki su u trećem kolu pobijedili Žabnjane 5.5:0.5 boda.

Remizirali su Bodiroga i Iveković. Janželj je pobijedio Šulca, Ostović Petrovića, Borić Bjeličića, Sokač Komljenovića i Turčin Martića. U četvrtom su kolu bili bolji od Garešnice Mount Trade 5:1. Remizirali su Iveković i Turčin, pobijedili su Janželj, Ostović, Borić i Sokač. Tomislav Goran je u četvrtom kolu odigrao neodlučeno 3:3 s ŠK Stjepan Bosah-URIHO Zagreb. Pobijedio je Martić, po pola boda pridodali su Bodiroga, Šulc, Bjeličić i Komljenović, a izgubio je Petrović.

Koprivnička Podravka je pobijedila čakovečko Međimurje 3.5:2.5. Pobijedili su Buhin, Novosel i Đukin, remizirao Keglević, a izgubili su Matijević i Kliska. Od Poleta Buševec izgubili su 2.5:3.5. Remizirali su Vrban, Mathe, Kliska, Buhin i Đukin. Izgubio je Keglević.

Istodobno je igran i turnir Gospodar ožujka na kojem je bilo manje sudionika zbog ligaških natjecanja. Pobijedio je Goran Šegović iz ŠK Mladost Varaždinske Toplice. Osmi je bio Tvrtko Babić iz Bjelovara, 12. Emanuel Bunić iz Koprivnice i 13. Davor Ivanek iz Križevaca.

mn/prigorski.hr