Rus s krivotvorenim PCR testom krenuo na ljetovanje u Hrvatsku, kupio ga u Sloveniji

21. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Rus s krivotvorenim PCR testom krenuo na ljetovanje u Hrvatsku, kupio ga u Sloveniji


Za krivotvorenje isprave prijavljen je 59-godišnji državljanin Rusije, koji je u Hrvatsku pokušao ići s krivotvorenim PCR testom, i to ne preko kopnene, nego preko morske granice, prenose vijesti.hr.

Nakon što su nadležni službenici otkrili da mu je test lažan i priveli ga, policajcima je državljanin Rusije rekao da je krivotvoreni test kupio u Sloveniji, ali nije priopćeno od koga i za koliko novca.

PU istarska je priopćila da su ga policajci uhvatili 20. srpnja u 9.45 kada je policija na pomorskom graničnom prijelazu Umag kontrolirala putnike. Među njima je bio i 59-godišnji Rus koji je netom doplovio iz Slovenije.

Policiji je pokazao PCR test za koji je ustanovljeno da je krivotvoren. Nakon što je priveden, policajcima je pojasnio da ga je kupio u Sloveniji, ali nije priopćeno od koga i za koliko novca niti kakvim je točnom plovilom 59-godišnjak došao do Umaga.

Facebook Comments