U prvom susretu 4. kola A skupine rukometne Lige prvaka THW Kiel je pobijedio Industria Kielce sa 35-31 upisavši i četvrtu pobjedu u skupini.

Njemački sastav su do nove pobjede predvodili Šveđanin Eric Johansson, te Elias Ellefsen a Skipagotu s Farskih Otoka sa po sedam golova, dok je hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak postigao jedan pogodak.

Na suprotnoj strani najefikasniji su bili Francuz Nicolas Tournat i Poljak Szymon Sicko sa po sedam golova, dok je hrvatski rukometaš Igor Karačić zabio četiri gola.

U preostalim susretima ove skupine u četvrtak se sastaju Kolstad – Pick Szeged, Zagreb – Aalborg, te PSG – Eurofarm Pelister.

U skupini B Montpellier je na gostovanju pobijedio Celje Pivovarnu Laško sa 31-29. Za francuski sastav je to bila treća pobjeda, dok je Celje upisalo i četvrti poraz.

Brazilac Hugo Bryan Monte dos Santos sa 10 golova bio je najefikasniji u gostujućim redovim dok su Celje predvodili Tim Cokan s devet i Mitja Janc sa šest golova.

U drugom susretu Veszprem je pobijedio Porto sa 44-34. Mađarski sastav je predvodio Francuz Nedim Remili sa 10 golova, dok se kod Porta istaknuo Danac Nikolaj Laeo s osam golova.

U četvrtak se sastaju Barcelona – GOG Gudme, te Wisla Plock – Magdeburg.

Na ljestvici vode Barcelna i GOG sa po šest bodova.