RUKOMET U Koprivnicu dolazi FTC-Rail Cargo Hungaria // Trener Saračević: ‘Ovo je odlučujuća utakmica’

30. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sport RUKOMET U Koprivnicu dolazi FTC-Rail Cargo Hungaria // Trener Saračević: ‘Ovo je odlučujuća utakmica’


Podravka Vegeta ove subote u 4. kolu DELO EHF Lige prvakinja dočekuje ekipu FTC-Rail Cargo Hungaria. Tom prigodom održana je press konferencija u prostorijama rukometnog klupa Podravka Vegeta na kojoj se Zlatko Saračević, trener Podravke osvrnuo na nadolazeću utakmicu.

– Ovo će biti odlučujuća utakmica za nas. S pozitivnim rezultatom mi smo oni koji odlučuju o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisimo o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje. Uz Zadravec i Ianasi koje su ozlijeđene ovaj tjedan ne mogu računati niti na Franušić i Jandrašić. Treniraju po posebnom programu te su upitne za utakmicu – rekao je.


Dodao je kako moraju raditi na tome da smanje oscilacije koje im se pojavljuju od utakmice do utakmice, ali i u samim utakmicama. Nakon trenera, medijima se obratila igračica Korina Karlovčan koja je istaknula kako su upoznate sa svojim subotnjim protivnicama.
– Moramo popraviti svoje greške iz Mađarske. Imamo tri dana da ih proučimo i pripremimo – kratka je bila Korina.

Na konferenciji je govorila i Magdalena Ećimović, vratarka Podravke.

– Igrali smo s njima. Znamo njihove dobre i loše strane, a u Erdu smo pokazale da znamo igrati s njima. Nadamo se da ćemo u subotu pokazati svoje pravo lice i odigrati odličnu utakmicu – rekla je Ećimović.

Utakmica će se igrati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović ove subote s poćetkom u 18:10 sati. Utakmicu će suditi Mitrović Jelena i Anađelina Kažanegra iz Crne Gore, a delegatkinja je Anja Freser iz Slovenije. Svi oni koji neće moči doći u dvoranu, utakmicu će se moći gledati i u izravnom prijenosu na HRT2.

prigorski.hr

Facebook Comments