Rukometni non-stop nastavlja se u Paket24 Premijer ligi. Pred nama je 4. kolo. U Ligi A, tri susreta igraju se u subotu 30. rujna, a jedan u nedjelju.

U Ligi B, 4. kolo otvara Nexe, formalno kao domaćin, a ustvari gost protiv silno poletnog sastava Metković – Mehanike. Uz Zagreb koji dočekuje Trogir i Nexe, jedini neporaženi sastav Premijerke je onaj Varaždina 1930. Njih čeka gostovanje u Kutini. Bit će također, zanimljivo vidjeti kako će se Gorica snaći u Sesvetama, odnosno Rudar u Vinkovcima.

Rukometaši KTC-a traže bodove pred domaćim navijačima nakon neugodnog poraza u Poreču.

KTC – RIBOLA KAŠTELA
30.09.2023., 18:30h, GŠSD Ljudevita Modeca

Dalibor Sokač, trener KTC-a:
“Trebali bi biti kompletni i s Jurakićem u postavi. Moramo pobijediti, sve drugo ne dolazi u obzir. Sljedeća tri kola su nam iznimno važna. Idemo jedan po jedan, Ribola Kaštela, Dubrava, Bjelin Spačva. U Poreču nam je bila jedna od najlošijih utakmica. U subotu, stoga, moramo biti pravi i uz potporu navijača doći do pobjede.

Robert Marković, igrač KTC-a:
“Nakon neugodnog poraza u Poreču čeka nas doma jedna bitna utakmica s Ribolom Kaštela da se vratimo na pobjedničke staze. Kaštela je uvijek nezgodan protivnik i moramo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno od prve minute. Ostali su bez par dobrih pojedinaca, jedan od njih je i naš vratar Olić koji će nam, također, pomoći u pripremi taktike za ovu utakmicu. Bitno je odigrati čvrstu obranu i pokušati doći do što više lakih golova kroz polukontru i kontru. Dobro treniramo kroz tjedan i ako sve odradimo kako ćemo dogovoriti s trenerom Sokačem, mislim da naša pobjeda ne bi trebala izostati. Ovim putem pozivam sve ljubitelje križevačkog rukometa da nas dođu podržati u subotu i pomoći nam da dođemo do važne pobjede.”

Davor Bujas, trener Ribola Kaštela:
“U 4. kolu opet idemo na gostovanje, ovaj put kod kvalitetne ekipe KTC. Ovo je već treće gostovanje u prva četiri kola. Budući da imamo mladu ekipu igra nam dosta oscilira. Smatram da dobrom obranom i podrškom vratara možemo ostvariti i dobar rezultat”.

Filip Kozina, igrač Ribola Kaštela:
“U četvrtom kolu nas očekuje neugodno gostovanje u Križevcima kod ekipe KTC. Nakon dva uzastopna poraza, odradili smo dobar tjedan treniranja i pripremanja za nadolazeću utakmicu. Gledam to kao priliku da prekinemo negativan niz. Nadam se pobjedi i mislim da bi nam to bio odličan vjetar u leđa za nastavak prvenstva.”