Toni Pehar ostavio je velikog traga u križevačkom rukometu igrajući za KTC u 1. ligi sjever. Krilo kojeg bi svi poželjeli, ubojiti strijelac i igrač koji je u svakoj utakmici davao sve od sebe.

Pet godina u Križevcima, a odnedavno u Francuskoj. Ondje je otišao sa suprugom, odbojkašicom Ivom. Osvrnuo se na tu odluku i godine igranja u Križevcima.

„Da. Točno je. U grad Calais, istoimeni klub u tome gradu. Natječu se u petoj ligi. Amaterski klub, koji mi je ponudio posao. Otišao sam jer je Iva, sada moja žena , dobila ponudu iz Calaisa. Ona se bavi odbojkom. Kako je odbojka bolje plaćena nego rukomet, odlučio sam pratiti nju i raditi ovu godinu, te igrati u klubu. Klub je, kako sam i rekao, amaterski postrojen. Treniraju dva puta tjedno, ali idem svaki dan dva puta sâm trenirati – rekao je za naš portal jedan od okosnica KTC-a proteklih sezona.

Dodao je kako je u Križevcima igrao 5 godina te kako će mu jako nedostajati taj grad i taj klub.

– Stekao sam puno prijatelja u Križevcima. Doveo me trener Miklečić i na tome sam mu jako zahvalan. Želim svojoj ekipi KTC-a da naredne sezone ostvari dugo očekivani cilj i uđe u najviši rang natjecanja, mislim da to Križevci zaslužuju. Vaš kapetan Pajdo – poručio je.

Ujedno se zahvalio predsjedniku kluba Ivici Kataviću.

„On pazi da nam u klubu ništa ne fali. Puno nam pomaže i hvala mu na svemu što radi za klub.“- dodao je Toni Pehar. Podsjećamo da je prije nekoliko mjeseci iz kluba otišao i vratar Vladimir Gošić koji je član LL Grosist Slovan iz Ljubljane.

mn/prigorski.hr