Hana Fržović i Mia Šatvar najbolje u malom finalu, najbolje trenerice malog finala Kristina Renjak i Barbara Ehrenberger

Postava djevojčica ŽRK Radnik Križevci, godište 2009., nastupila je u nedjelju na 19. međunarodnom prvenstvu Karlovca u super mini rukometu. U skupini su pobijedile Lokomotivu 11:6 i Biograd 5:0, a izgubile su od Darde 13:14. Plasirale su se u malo finale, u osmini završnice pobijedile su Orkan 1 rezultatom 12:5, u četvrtazvršnici Orahovicu 11:7, u poluzavršnici Osijek 12:5 i u finalu Daruvarčanke 12:6 i tako su osvojile prvo mjesto u malom finalu turnira.

Najboljom igračicom malog finala proglašena je Hana Fržović, najboljom vrataricom Mia Šatvar, a u najbolju petorku uvrštene su Ema Horvat i Eva Bojko. Najboljim trenericama proglašene su Kristina Renjak i Barbara Ehrenberger. Uz pokale i odličja, nagrađene su i s četiri lopte za mini rukomet.

Za ŽRK Radnik 2009. nastupile su:  Mia Šatvar, Hana Fržović, Ema Horvat, Tea Pičak, Eva Bojko, Eva Tremski, Lena Lukša, Ena Pavlović, Magdalena Ištok i Mia Doskočil. Trenerice: Kristina Renjak i Barbara Ehrenberger.

mn/prigorski.hr