RK BJELOVAR 30 (19)

RK KTC 38 (18)

BJELOVAR: Perić, Javor 1, Jurišić I. 6, Grbavac 3, Jurišić F., Popović 9, Kranjec, Josifovski, Peršić 1, Nosek, Vidović 4, Udžbinac, Pećina 4, Tandara 2, Kozić. TRENER: Davor Lamza.

KTC: Henigman, Predojević, Žganjer 2, Katavić, Harča, Kemenović, Vučelić 12, Mušlek. Miklečić 2, Smolković, Antunović I. 4, Pehar 9, Antunović M. 9. TRENER: Dragutin Miklečić.

BJELOVAR – Školsko sportska dvorana. GLEDATELJA: 100. SUCI: Dražen Gladović i Goran Volenik. NADZORNIK: Saša Brabec (svi Virovitica).

SEDMERCI: BJELOVAR 2 (3), KTC 5 (5)

ISKLJUČENJA: BJELOVAR 2min, KTC 6min

BJELOVAR – Nakon velike pobjede nad Dugim Selom KTC nastavlja sa odličnim nastupima. I u drugom su lokalnom derbiju odnijeli pobjedu, i to protiv najdražeg suparnika – RK Bjelovar. Početak utakmice obilovao je nervozom i malo prežestokim odlukama kojima križevačka momčad ostaje bez čak tri igrača u polju. Domaćin to obilato koristi i okreće rezultat na svoju stranu. Gosti se ubrzo konsolidiraju, ali Bjelovar ipak na odmor odlazi sa pogotkom prednosti. U drugom dijelu Križevčani dokazuju zašto su ponajbolja momčad prvenstva. Čvrstom obranom i ubojitim napadima okreću rezultat u svoju korist. Bjelovarčani nisu ni znali što ih je snašlo, a već su se našli u debelom minusu.

Konačan rezultat Križevčanima daje za pravo – “zamrzli” su domaćina na zimskim temperaturama koje more kontinentalnu Hrvatsku. Vjerujemo da je trener KTC – a Dragutin Miklečić sa zadovoljstvom i velikim osmijehom na licu uz teren pratio gaženje suparnika. Igrači KTC – a tom su pobjedom zbilja zaslužilizimsku stanku i odmor od užarenih parketa.

Ivan Ledinski/prigorski.hr